Van Voorst Management & Coaching is opgericht door Peter van Voorst en Nicole van Voorst. Peter is van nature een zakelijk denker en Nicole vanuit haar gevoel meer mensgericht. Deze twee aspecten vormen de basis voor van Voorst Management en Coaching.

Peter is afgestudeerd aan de universiteit Nyenrode in de richting General Management. Vóór het afronden van deze bedrijfseconomische opleiding studeerde hij werktuigbouwkunde in Eindhoven. In de loop van zijn carrière specialiseerde hij zich in projecten waarin duurzaamheid en de energietransitie een belangrijke rol spelen. Zijn kernactiviteiten richtten zich door de jaren heen altijd op interim- en projectmanagement.

Nicole is afgestudeerd aan de universiteit Nijmegen in de richting klinische en neuro- en revalidatie psychologie. Naast het begeleiden van mensen met mentale klachten heeft ze zich gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen die hun zelfbewustzijn willen vergroten, waardoor ze nieuwe stappen in hun leven durven en kunnen maken. Haar werkwijze is gedragstherapeutisch waarbij ze gebruikt maakt van de Jungiaanse theorie (MBTI en Voice Dialogue).  In haar coaching is ze resultaat en doelgericht.